Kokken og Kunstneren
Kokken
Jeg hedder Jacob Kent og er uddannet kok fra Krogs Fiskerestaurant. Har bla. arbejdet som kok på Søren K , køkkenchef på Krunch (Kbh. første økologiske restaurant), souschef på Snekken i Roskilde, og indtil 2009 som køkkenchef/projektleder på den økologiske socialøkonomiske landbrugsvirksomhed Grantoftegaard og den hemmelige frokostrestaurant Traktørstedet.
Kunstneren
Jeg hedder Irene Kent Steenberg og er uddannet pædagog og selvlært billedkunstner. Min passion for at udtrykke mig billedsprogligt startede for alvor, da jeg som meget ung deltog i et kursusforløb hos maleren Gerda Svane. Siden da har jeg malet, fordi jeg ikke kan lade være.
Jeg har bla. haft et lille galleri i kunstnerfællesskabet Rørholmsgade og har udstillet mange steder gennem de sidste 14 år.
Landkøkkenet.dk
Efter mange år som kok forskellige steder, besluttede kokken i maj 2009 år at blive selvstændig og starte Landkøkkenet.dk
Efter 4 år i Urup og 1½ år i Jystrup, 2 år ved Stubberup samt 4½ år i Værløse/Måløv er Landkøkkenet nu flyttet til Hillerød, midt i byen bag strøget i et tidligere restaurantkøkken.
Vi glæder os til at levere raffineret, rustik og farverig økologisk catering til jer.
Med smagfuld og farverig hilsen
Jacob og Irene