Nytårsmenu 2020

LANDKØKKENET.DK

- Smagfuld og farverig mad af økologiske råvarer

ØKOLOGISK NYTÅRSMENU 2020



Forret 3 slags fisk


 

Varmrøget helleflynder med sort sennep, rygeostcreme og røde radiseskud

 

Nordisk Ceviche af Vesterhavstorsk i syrlig æblesaft med skorzonerrod, peberrod og persille

 

Lange og Jomfruhummer bagt i terrin med sukkertang, hertil hummercreme og sprød blæretang

 

Koldhævede surdejsstykker af mel fra Kornby mølle samt smør


 

Mellemret

 

Cremet suppe på Rømø muslinger, jordskok og hønsefond hertil bagt ravioli

med porre og andeconfit

 

Hovedret

 

Langtidsstegt ungdyrsfilet af Dansk kødkvæg med rosmarin og Calamataoliven


Vegetarisk alternativ til kød:

Landkøkkenets vegetariske nøddepostej med porre og svampe serveret med jordnøddesauce



Knust kartoffel og græskar gratineret med timian og Vesterhavsost

 

Kalvesauce med rødvin, solbær og rødbede

 

Stribede rødbeder og pastinak bagt med egen honning og salvie

 

4 slags gulerod i salat med ristede mandler, citronolie og nigella

 

Dessert

 

Kold hindbær soufflé på 70 % brownie med saltkaramel, 2 slags karamelliseret chokolade,

syltet pære og hindbærsirup

 


Pris pr. person 475,-

 

BØRNEMENU

 

Forret

 

Spyd med bagt msc vildlaks, grøn dip og sprøde chips

 

Koldhævede surdejsstykker af mel fra Kornby mølle samt smør

 

Mellemret

 

Cremet tomatsuppe med kyllinge-pirog, brødcroutoner og persilleolie

 

Hovedret

 

Byg selv burger af kalvekød fra Grantoftegård med kartoffel-rösti, mayo og knasegrønt

 

Dessert

 

Lav selv isvaffel af kokkens regnbueis med guf og knas

 

Pris pr. barn kr. 175,


TILVALG


Salte snacks 3 slags kr. 35,-
Kransekage ca. 50 g kr. 35,-

Bobler hvid eller rosé

Villa Teresa Prosecco WWF 75 cl. 11%  125,-

Hvidvin

Régismont Coteaux d'Ensèrune  2015  75 cl. 13 % (Chardonnay/Viognier) kr. 80,-

Rosévin
Casa Los Frailes 2016 75 cl. 13,5 % (Monastrell) kr. 80,-

Rødvine

Casa Los Frailes WWF 2015  75 cl. 13,5 % (Monastrell) Spanien kr. 80,-/ fl.

Villa Teresa Il Conterosso 2012  75 cl. 13 % (Cabernet/Merlot) kr. 125,-/fl. 

Dessertvin
Casa Los Frailes After 3 ~ Late Harvest 2011 50 cl. 15 % (Monastrell) kr. 125,-


PRAKTISK


Mindste bestilling er til 1 person.

Menuerne pakkes i kasser til 1 eller 2 personer.

Udførlig vejledning medfølger til opvarmning og anretning.

Billeder af retterne kommer her på siden.


Bestillinger modtages til og med d. 28. december eller til vi har udsolgt.


Menuerne skal afhentes i vores café Kokken og Kunstneren Pederstrupvej 69 2750 Ballerup

d. 31/12 mellem kl. 12 og 15.


Bestil dine menuer på: post@landkoekkenet.dk


Oplys: Navn, Adresse, Tlf. nr. samt menubestilling.


Når vi har svaret på din bestilling er den gældende.


Uafhentede kuverter bliver faktureret til fuld pris.


Betaling kan ske kontant, på dankort eller mobilepay ved afhentning, samt bankoverførsel til kontonummer i Merkur bank: 8401 42 23 493 senest d. 28. december.


Vi glæder os til at tage imod jeres bestillinger:)


Kokken og Kunstneren

Jacob og Irene