Nyheder


Hvad sker der nu i Landkøkkenet?


D. 12. juli holder vi grillarrangement i Cafeén, med tapas og bobler fra kl. 17, 

helstegt økogris, Kalvefilet fra Grantoftegård , mindre vikingeboder og meget mere. Se det hele her.


Juni

Vi har nu holdt åbent i Kokken og Kunstnerens gårdcafé i 7 uger. De første 5 med ren take away af vaffelis/isbox, kaffer, kunst, menu to go, kager oma. og de sidste 2 med siddende gæster.

Det har været en succes med rigtig mange glade og nysgerrige gæster, og vi er fortrøstningsfulde i forhold til vores virksomheder som nok skal klare sig igennem krisen på trods af en nedgang på 50 %. Vi udvikler hele tiden udvalget og har nu lette anretninger, tapastallerken, isdesserter, mere kunst, endnu flere is, mere kaffe af en super lækker espresso fra Kaffevaerk.dk, et stærkt passioneret risteri på Frederiksberg. Vi har planer om grillarrangementer med helstegt gris, god vin og rabarberkoldskål samt grillpakker med lækkerier klar til grillen.

Læs de nyeste opdateringer på Facebook : Kokken og Kunstneren
April 
Landløkkenet er som så mange andre små virksomheder, ramt af 100% aflysninger i denne tid. Maj som er konfirmationernes tid og vores største måned i året er aflyst, og vi kender endnu ikke resten af historien. Vi ved bare at de økonomiske konsekvenser kan blive alvorlige på sigt for vores omsætning. Vi håber derfor at i vil huske os når vi er på den anden side og flytte arrangementerne til en dato senere på året hvis det er muligt.


Som vi også har skrevet lidt om tidligere, er vi ved at åbne en super hyggelig gårdcafé;
Kokken & Kunstneren på Grantoftgård i Pederstrup tæt på Ballerup og Landkøkkenet.


I denne periode har vi så god tid til at arbejde med indretningen og forberede os på åbningen.

Is-disken er indkøbt til vores hjemmelavede is som sælges i vaffel eller bæger samt som dessert to go i forskellige varianter, Espressomaskinen er ved at blive testet, vægene malet, alkoholbevillingen er på plads til et godt glas vin eller en lækker øl, surdejen fodres dagligt til det gode brød, juicepresseren kørt i stilling, panini, suppe og kageopskrifter testes, galleriskinnerne er hægt op til Irenes smukke og farverige billeder der skal pryde rummet.
Så glæd jer, vi holder et brag af en åbning så snart det er muligt.


Kærlig hilsen Kokken og Kunstneren

 

 

 
 
 
Tilmeld nyhedsbrev