Mulighederne


Hvad sker der nu i Landkøkkenet?
Landløkkenet er som så mange andre små virksomheder, ramt af 100% aflysninger i denne tid. Maj som er konfirmationernes tid og vores største måned i året er aflyst, og vi kender endnu ikke resten af historien. Vi ved bare at de økonomiske konsekvenser kan blive alvorlige på sigt for vores omsætning. Vi håber derfor at i vil huske os når vi er på den anden side og flytte arrangementerne til en dato senere på året hvis det er muligt.


Som vi også har skrevet lidt om tidligere, er vi ved at åbne en super hyggelig gårdcafé; Kokken & Kunstneren på Grantoftgård i Pederstrup tæt på Ballerup og Landkøkkenet.


I denne periode har vi så god tid til at arbejde med indretningen og forberede os på åbningen.

Is-disken er indkøbt til vores hjemmelavede is som sælges i vaffel eller bæger samt som dessert to go i forskellige varianter, Espressomaskinen er ved at blive testet, vægene malet, alkoholbevillingen er på plads til et godt glas vin eller en lækker øl, surdejen fodres dagligt til det gode brød, juicepresseren kørt i stilling, panini, suppe og kageopskrifter testes, galleriskinnerne er hægt op til Irenes smukke og farverige billeder der skal pryde rummet.
Så glæd jer, vi holder et brag af en åbning så snart det er muligt.


Kærlig hilsen Kokken og Kunstneren

 

MULIGHEDERNE

 

 

Klassisk Økologisk Catering

 

Landkøkkenet tilbyder raffineret & rustik - smagfuld og farverig økologisk mad til bryllup, konfirmation, reception, fester, særlige lejligheder, aftensmad eller frokost på kurset.

Mulighederne er mange, og vi tilbyder dem alle.

 

 

Bål, Grill og personaleudviklings-arrangementer

 

Mad over bål og grill til din fest, fødselsdag, bryllup eller som teambuilding på jobbet - i din have - i naturen - gerne sammen med dine gæster.

Helstegt lam og helstegt pattegris kan klares på 2-5 timer.

 

Nu kan vi også tilbyde personale-udviklingsarrangementer med madlavning over bål i krydderurtehaven bag køkkenet for grupper fra min. 10 personer. Ca. 6 timer.

Pris pr. person kr. 850,- x moms. Inkl. drikkevarer kr. 1050,- x moms.

Se vores opslag på Facebook med billeder for en gruppe fra Novo, eller skriv/ring og hør nærmere.

 

Gullasch-kanonen

 

Supper og gryderetter op til 500 l., samt simple kogte/stegte tilberedninger til events og arrangementer, serveret fra brændefyret traktor-trukket militært feltkøkken.

Fra 200 - 1000 portioner.

 

 

Undervisning og kokkeskole

 

For grupper på 10-25 personer har vi mulighed for at tilbyde undervisning i rustik og raffineret madlavning i køkkenet; 3-5 retter som vi tilbereder og spiser sammen over ca. 6.timer.

Pris pr. person kr. 850,- x moms. Inkl. drikkevarer kr. 1050,- x moms.

Se vores opslag på facebook med billeder for en gruppe fra Ballerup kommune


Skriv eller ring og hør om mulighederne.

 

 

Økologien

 

Økologi har altid været centralt i landkøkkenets madlavning, og har haft økologisk køkkenhave i mange år, men efter at køkkenet nu er flyttet til Værløse må vi nøjes med enkelte grønsager, frugt, bær og krydderurter  fra vores højbede samt honning fra egen bigård. Grønsager og kød tilstræber vi at købe fra lokale avlere bl.a. Grantoftegård i Ballerup.

 

Vi bruger en del vildt i vores retter, og har en godt samarbejde med Klosterhedens Vildt i Jylland og lokale jægere, som udelukkende leverer fritlevende Dansk vildt skudt af jægere.

 

Landkøkkenet har det økologiske spisemærke i guld, dvs. 90 - 100% økologiske råvarer, typisk ligger opgørelserne i 3 måneders intervaller på 95 - 99 % !

 

 

 
 
 
Tilmeld nyhedsbrev