Efterårsmenu 2020

LANDKØKKENET.DK

- Smagfuld og farverig mad af økologiske råvarer

 

Sommer/efterårsmenu til sen konfirmation og fest


 

3 retters menu med 2 slags forret, 2 slags hovedret inkl. tilbehør samt 2 slags dessert kr. 345,-


Der kan også vælges hovedret alene eller med forret/dessert.


Hele selskabet skal bestille den samme menu, min. 30 personer.


 

Forret vælg 2 slags


Inkl. koldhævet surdejsbrød af Ølandshvede fra Kornby Mølle samt smør

 

 

  • Varmrøget msc-fanget vildlaks fra egen ovn med mandler på hjertesalat og grøn urtecreme

  • Ceviche af skærising med lime, koriander, sprøde grønsager og mild chili serveret i træbåd 

  • Torsk syltet i olivenolie og rørt med dild, rødløg og kapers på marineret fennikel

  • Rimmet kuller med løvstikkepesto og sprød salat

  • Spyd med små fiskefrikadeller serveret med mynte tzatziki

  • Carpaccio af okseinderlår med trøffelolie, Vesterhavsost og persille

  • Råmarineret kammusling med agurk, dildolie, ørredrogn og sprød frit (+ kr. 20 pr. person)

  • Kuller og jomfruhummer lagt i terrin med soufflefars og noritang hertil hummercreme og tørret blæretang  (+ kr. 20 pr. person)

 


Hovedret vælg min. 2 slags

 

 

  • Langtids(rosa)stegt kødkvæg af ung-okse med citron og Calamataoliven

  • Porchetta af svinebryst med sprød svær, ramsløgspesto og rosmarin
     
  • Små krondyrfrikadeller med soltørrede tomater og dansk feta, hertil syltede rabarber i æbleeddike 

  • Fasanbryst farseret med spinat, nødder og svampe, pakket i letrøget fjordskinke

  • Braiseret okse eller lam i rødvin, fond og urter

  • Landkøkkenets nøddepostej, hertil syltede stribede beder (vegetarisk) og jordnøddesauce

 

 

Fast tilbehør til hovedret

 

 

  • Små kartofler ristet med olivenolie, løvstikke og timian

  • Skovsvampesauce med portvin og oksefond
     
  • Sæsonenes grønt med kaperscreme f.eks asparges/grønne bønner/rodfrugter

  • Spinatsalat med honningsyltede rødløg, smørristede mandler og æblebalsamico
     
  • Røde og grønne salater med quinoa, feta, sprøde grønsager og citronolie

  • Salaterne kan variere efter årstiden

 

 

Dessert vælg min. 2 slags

 

 

  • Sorbet eller Italiensk is fra ismaskinen (se udvalg p.t. nedenunder) med syltede rabarber og knas
    - vælg 1 slags 
     
  • Hyldeblomst parfait(flødeis) med knust nøddenougat, pistaciemarengs og limecreme

  • 70% brownie med valnødder, orangechokomousse og syltet abrikos

  • Hvid chokoladekage med kokos og vaniljecreme

  • Rabarbertrifli med marcipanmakroner, portvin og flødeskum (portions-anrettet i glas)

    Sorbeter: Rabarber, Hindbær, Chokolade, Stikkelsbær
    Italiensk is: Jordbær, Vanilje, Chokolade, Rålakrids, Brownie, Kaffe Latte, 4 nut nougat, 
                           Mango/Hyldeblomst, Ananas/chokolade, Rødgrød med fløde, Salt karamel,
                           Pistacie, Valnød.

 

 

Alt er hjemmelavet af økologiske råvarer.

Enkelte forbehold for særligt sæsonbestemte råvarer.

 

Priser

 

2 forretter, 2 hovedretter incl. tilbehør og 2 desserter kr. 345,- pr. person.

 

Tilvalg af flere slags forret/hovedret/dessert kr. 45,- pr. stk./person.

 

Kun hovedret kr. 235,-

 

Hovedret samt forret eller dessert kr. 290,-

 

Børn under 12 år ½ pris, helt små gratis.


Er der gæster med særlige behov (allergi, veganere, vegetarer m.m.) vil vi så vidt muligt lave

alternative retter til dem. Bare vi ved det god tid i forvejen.

 

Praktisk


Min. 30 personer, måske mindre antal hvis det passer med andre selskaber - ring og hør.

 

Maden skal afhentes i køkkenet eller kan leveres for kr. 6,- pr. km t/r fra Værløse.

 

Alt er anrettet på fade og klar til buffet undtagen kødet(skal skæres), saucen(varmes) og kartoflerne(varmes)

 

Forret og dessert kan nemt pakkes så i kan anrette på tallerken, skriv om i ønsker det.

 

Isen kugler i selv på buffet el. til tallerkenanretning, små træbåde kan tilkøbes for kr. 3,50- pr. stk.

 

Servicet skal returneres rengjort en af de efterfølgende dage.

 

Endeligt kuvertantal skal meddeles senest 2 uge før arrangementet og kan max. reduceres

med 20%.

 

Ved forespørgsel skriv en mail til: post@landkoekkenet.dk

med følgende oplysninger:

 

 - Dato og tidspunkt for arrangementet

 

 - Ca. antal gæster

 

 - Menuvalg

 

 - Dit navn, adresse og telefon nummer

 

 - Adressen hvor arrangementet holdes

 

 

Så skriver vi tilbage og bekræfter aftalen :)



Afbestillingsbetingelser

 

Afbestilling af arrangementer skal ske skriftligt senest 14 dage før.

Ved afbestilling fra 7 til 14 dage før, kan Landkøkkenet opkræve en godtgørelse på
50 % af den samlede pris.

Ved afbestilling fra 0 til 7 dage før, kan Landkøkkenet opkræve en godtgørelse på
100 % af den samlede pris.