Konfirmations/Forårsmenu 2020

LANDKØKKENET.DK

- Smagfuld og farverig mad af økologiske råvarer

 

Forårsmenu til konfirmation og fest

- fra april til og med juni

 

 

 

Forret vælg min. 2 slags


Inkl. koldhævet surdejsbrød af Hallandshvede samt smør

 

 

  • Varmrøget vildlaks fra egen ovn med mandler på hjertesalat, grøn urtecreme og malt-tuilles

  • Ceviche af rødspætte med lime, koriander, sprøde grønsager og mild chili serveret i træbåd 

  • Kuller syltet i olivenolie og rørt med dild, rødløg og kapers på marineret fennikel

  • Rimmet kuller med løvstikkepesto, asparges og sprød salat

  • Spyd med små fiskefrikadeller serveret med mynte tzatziki

  • Carpaccio af okseinderlår med trøffelolie, Vesterhavsost og persille

  • Råmarineret kammusling med agurk, dildolie, ørredrogn og sprød frit (+ kr. 20 pr. person)

  • Kuller og jomfruhummer lagt i terrin med soufflefars og noritang hertil hummercreme og tørret blæretang  (+ kr. 20 pr. person

 


Hovedret vælg min. 2 slags

 

 

  • Langtids(rosa)stegt kødkvæg af ung-okse med citron og Calamataoliven

  • Porchetta af svinebryst med sprød svær og grønne urter
     
  • Små krondyrfrikadeller med soltørrede tomater og dansk feta, hertil syltede rabarber i æbleeddike 

  • Fasanbryst farseret med spinat, nødder og svampe, pakket i letrøget fjordskinke

  • Braiseret okse eller lam i rødvin, fond og urter

  • Landkøkkenets nøddepostej, hertil syltede stribede beder (vegetarisk)

  • Ristet svampe/nødde-tofu med blomkålsdip (vegansk)

 

 

Fast tilbehør til hovedret

 

 

  • Små kartofler ristet med olivenolie, løvstikke og timian

  • Skovsvampesauce med portvin og oksefond
     
  • Grønne asparges med kaperscreme

  • Spinatsalat med honningsyltede rødløg, smørristede mandler og æblebalsamico
     
  • Røde og grønne salater med perlespelt, feta, nye grønsager og citronolie

 

 

Dessert vælg min. 2 slags

 

 

  • Rabarber sorbet fra ismaskinen med syltede rabarber(vegansk) og knas 
     
  • Hyldeblomst parfait(flødeis) med knust nøddenougat (portions-anrettet i bæger)

  • 70% brownie med valnødder, orangechokomousse og syltet abrikos
  • Pistacietærte med syltede rabarber, kompot og chokoladespiral

  • Hvid chokoladekage med kokos og vaniljecreme

  • Rabarbertrifli med marcipanmakroner, portvin og flødeskum (portions-anrettet i glas)

 

 

Alt er hjemmelavet af økologiske råvarer.

Enkelte forbehold for særligt sæsonbestemte råvarer.

 

Priser

 

2 forretter, 2 hovedretter incl. tilbehør og 2 desserter kr. 345,- pr. person.

 

Tilvalg af flere slags forret/hovedret/dessert kr. 40,- pr. stk./person.

 

Kun hovedret kr. 235,-

 

Hovedret samt forret eller dessert kr. 290,-

 

Børn under 12 år ½ pris, helt små gratis.

 

Praktisk

 

Maden skal afhentes i køkkenet eller kan leveres for kr. 6,- pr. km t/r fra Værløse.

 

Alt er anrettet på fade og klar til buffet undtagen kødet(skal skæres), saucen(varmes) og kartoflerne(varmes)

 

Forret og dessert kan nemt anrettes på tallerken, skriv om i ønsker det.

 

Sorbeten kugler i selv på buffet el. til tallerkenanretning, træbåde kan tilkøbes for kr. 3,50- pr. stk.

 

Servicet skal returneres rengjort en af de efterfølgende dage.

 

Endeligt kuvertantal skal meddeles senest 2 uge før arrangementet og kan max. reduceres

med 20%.

 

Ved forespørgsel skriv en mail til: post@landkoekkenet.dk

med følgende oplysninger:

 

 - Dato og tidspunkt for arrangementet

 

 - Ca. antal gæster

 

 - Menuvalg

 

 - Dit navn, adresse og telefon nummer

 

 - Adressen hvor arrangementet holdes

 

 

Så skriver vi tilbage og bekræfter aftalen.