Konfirmations/Forårsmenu 2019

LANDKØKKENET.DK

- Smagfuld og farverig mad af økologiske råvarer

 

Forårsmenu til konfirmation og fest

- fra slut april til og med juni

 

 

 

Forret vælg min. 2 slags fisk

 

 

 - Varmrøget vildlaks fra egen ovn med mandler på hjertesalat med persilleyoghurt

 

 - Ceviche af fladfisk med frisk lime, koriander og mild chili serveret i træbåd

 

 - Rilette af hvid fisk rørt med dild, rødløg og kapers på marineret fennikel

 

 - Rimmet kuller med løvstikkepesto, asparges og sprød salat

 

 - Spyd med små fiskefrikadeller serveret med mynte tzatziki

 

 - Kuller og jomfruhummer lagt i terrin med soufflefars, hummercreme og noritang

   (+ kr. 20 pr. person)

 

 

Hovedret vælg min. 2 slags

 

 

 - Langtids(rosa)stegt kødkvæg af ung-okse med citron og Calamataoliven

 

 - Porchetta af svinebryst med sprød svær, ramsløg og grønne urter

 

 - Små vildtfrikadeller med soltørrede tomater og dansk feta

 

 - Fasanbryst farseret med spinat, nødder og svampe, pakket i letrøget fjordskinke

 

 - Braiseret oksetykkam eller lam med rødvin og urter

 

 - Carpaccio af okseinderlår med trøffelolie, Vesterhavsost og persille (kold)


- Landkøkkenets nøddepostej (vegetarisk)

 

 

Tilbehør til hovedret

 

 

 - Små kartofler ristet med løvstikke og timian

 

 - Skovsvampesauce med portvin og oksefond

 

 - Grønne asparges med kapersvinaigrette

 

 - Spinatsalat med honningsyltede rødløg, smørristede mandler og æblebalsamico

 

 - Røde og grønne salater med perlespelt, feta, nye grønsager og citronolie

 

 - Koldhævet surdejsbrød af fortidens hvedesorter samt smør

 

 

Dessert vælg min. 2 slags

 

 

 - Rabarber sorbet fra ismaskinen med syltede rabarber og knas

 

 - Hyldeblomst parfait med knust nøddenougat (portions-anrettet)

 

 - 70% brownie med valnødder, orangechokomousse og syltet abrikos

 

 - Hvid chokoladekage med kokos og vaniljecreme

 

 - Rabarbertrifli med marcipanmakroner, portvin og flødeskum (portions-anrettet)

 

 

Alt er hjemmelavet af økologiske råvarer.

 

Priser

 

2 slags fisk, 2 slags kød incl. tilbehør og 2 desserter kr. 345,- pr. person.

 

Tilvalg af flere slags fisk/kød/dessert kr. 40,- pr. stk./person.

 

Kun hovedret kr. 235,-

 

Hovedret samt forret eller dessert kr. 290,-

 

Børn under 12 år ½ pris, helt små gratis.

 

Praktisk

 

Maden skal afhentes i køkkenet eller kan leveres for kr. 6,- pr. km t/r fra Værløse.

 

Alt er anrettet på fade og klar til buffet undtagen kødet(skal skæres), saucen(varmes) og kartoflerne(varmes)

 

Forret og dessert kan nemt anrettes på tallerken, skriv om i ønsker det.

 

Sorbeten kugler i selv på buffet el. til tallerkenanretning, træbåde kan tilkøbes for kr. 2,50- pr. stk.

 

Servicet skal returneres rengjort en af de efterfølgende dage.

 

Endeligt kuvertantal skal meddeles senest 2 uge før arrangementet og kan max. reduceres

med 20%.

 

Ved forespørgsel skriv en mail til: post@landkoekkenet.dk

med følgende oplysninger:

 

 - Dato og tidspunkt for arrangementet

 

 - Ca. antal gæster

 

 - Menuvalg

 

 - Dit navn, adresse og telefon nummer

 

 - Adressen hvor arrangementet holdes

 

 

Så skriver vi tilbage og bekræfter aftalen.